ET STABILT BLODSUKKER ER GODT FOR HJERNEN

Vores kost påvirker vores sundhed, og har indflydelse på hjernens evne til at præstere.

Læs mere
GROVE GRØNTSAGER FREMMER HUKOMMELSEN

Per Bendix Jeppesen er lektor i endokrinologi ved Aarhus Universitetshospital. Han har undersøgt, hvordan vores kost påvirker vores sundhed.

Læs mere
5 RÅD TIL AT SOVE GODT

Søvnens vigtigste opgave er at vedligeholde hjernens funktioner – og dermed vores kognitive evner ifølge Lektor, Ph.d. og søvnforsker Birgitte Rahbek Kornum.

Læs mere
X FACTOR FOR HJERNEN

Hvorfor bliver du i godt humør, når du ser X Factor? Forskning viser, at musik har X Factor på hjernen. Musik kan også være med til at genoptræne gang og motorik.

Læs mere
JULEMAD TIL HJERNEN

En af Danmarks førende forskere inden for kost og sundhed, Per Bendix Jeppesen, giver råd om, hvad vi skal spise til jule-frokosten.

Læs mere
HJERNEN ER I HØJ KURS

Julia Lahme er trendforsker og forfatter, og hun spår at hjernesundhed kommer til at få mere opmærksomhed i årene, der kommer.

Læs mere
3 GENVEJE TIL NYE VANER

Ifølge Professor Bobby Zachariae har en sund livsstil mange åbenlyse og veldokumenterede fordele: Mere energi, færre sygdomme, et længere liv samt bedre hjernefunktion. Alligevel kan det være svært at ændre gamle vaner.

Læs mere
HJERNEN OG VILD MED DANS

Damian Czarnecki er en af de professionelle dansere i tv-programmet Vild Med Dans. Det er hans opgave at lære influenceren Cecilie Schmeichel at danse på rekordtid.

Læs mere